Vyúčtování.Nevhosné chování

Reagovat
Vyúčtování.Nevhosné chování

Dobrý den,
velmi prosím o pomoc a radu.
Dcera ukončila kurz autoškoly a už jsme zažádali o přestup. Jako rodič, ikdyž je dcera plnoletá, ale jsem plátce kurzu, vyžádala jsem si vyúčtování. Instruktor odmítl, vůbec se mnou nebavil, vyřídil vzkaz pouze dceři po SMS.
S dcerou jsme se domluvili, že kurz ukončíme z důvodů neustálých invektiv, vyhrožování, o dceři řekl, že je mentálně zaostává a když mu manžel telefonoval, že si tohle nemůže dovolat, odpověděl, že naše dcera patří do ústavu, ať si ji tam odvezeme.
To už byla poslední kapka.Žádala jsem opakovaně vyúčtování, nerespektuje. Nevíme ani, jestli bude nějaký administrativní poplatek, který není uveden na stránkách autoškoly.
Dnes zaslal pouze peníze za autoškolu manželovi na účet a sice 9tis.Celkem stále autoškola 20tis., dcera má za sebou teorii, trenažér a 2 jízdy. Zdá se mi vrácených peněz málo.
Děkuji za odpověď.



Reakce

Váš dotaz se sice netýká přímo výuky, přesto doporučujeme vzít si od dcery písemnou plnou moc a dojít s ní do autoškoly osobně věc vyřídit přimo do provozovny. S plnou mocí se as Vámi bude muset bavit.
Vrácená částka skutečně neodpovídá.